Beschermende Werkkleding

TRICORP

tricorp_werkkleding

TRICORP – het exclusieve merk uit Nederland! Tricorp is al jaren marktleider in werkkleding. Ze staan ​​synoniem voor hoogwaardige producten, uitstekende service, innovatie en een visie op de toekomst. Het dragen van beschermende werkkleding in de bouw, industrie en logistiek is niet voor niets verplicht. Goede werkkleding beschermt niet alleen tegen kou en guur weer, maar voorkomt ook ongelukken en verwondingen.

Professionals in de bouw, industrie en logistiek stellen hoge eisen aan hun werkkleding. Maximale bewegingsvrijheid gecombineerd met robuuste materialen. Perfecte pasvormen en dubbele kleuren met een sterke, no-nonsense uitstraling. Bestand tegen weersomstandigheden en gemaakt om het beste uit elke werkdag te halen. Tricorp Workwear is ontstaan ​​uit de vraag naar betrouwbare, sterke en comfortabele werkkleding. Tricorp Workwear heeft zich ontwikkeld tot een breed assortiment werkkleding dat voldoet aan de eisen van steeds meer professionals.

Werkkleding is meer dan alleen een broek en shirt die iemand draagt ​​tijdens het werk; het is het visitekaartje van de organisatie, iets waar we ons heel goed van bewust zijn. Tricorp biedt een zeer ruime keuze aan kleuren en combinaties in haar assortiment.

tricorp-veiligheid-werk-kleding-catalogus-online

Contact / Offerte

BELANGRIJK!

Om u snel en goed van dienst te zijn is het belangrijk dat u ons van zoveel mogelijk relevante informatie voorziet over uw kleding, textiel, de badges, het bedrukken, het borduren of andere zaken waar u contact over wilt opnemen.
Dan kunnen wij u vaak met 1 mail al helpen en uw vragen beantwoorden of een goede offerte uitbrengen en hebben wij geen vragen meer voor u. Dat bespoedigt het traject.
 • Is uw logo nog een concept logo en gaat het nog wijzigen?
 • Wilt u andere kleuren dan in uw plaatje?
 • Moet een tekst later nog anders worden?
 • enz…..

Achteraf iets wijzigen is vaak wel mogelijk, maar kan soms extra kosten met zich meebrengen.

Teleurstellingen worden voorkomen door goede communicatie. Informeer ons daarom zo goed mogelijk.

Denk b.v. aan;

 • Logo, plaatje of tekst
 • Weet u de aantallen / maten?
 • Bedrukken voorzijde, achterzijde, mouw, borst o.i.d?
 • Moeten wij rekening houden met waterdichtheid, brandveiligheid, ESD, kookwas of bleken?
 • Andere specifieke wensen?

Hieronder vindt u het contact formulier specifiek voor borduren. (algemeen contact hier) U zit uiteraard nergens aan vast. Informatie of een offerte is natuurlijk gratis en vrijblijvend.

 

  meerdere opties mogelijk
  meerder opties mogelijk
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpeg, tiff, psd, eps, svg, cdr, cmx, ai, pdf, svg, gif, bmp, png, jpg, dxf.
 • (evt. kunt u de font ook hierboven uploaden)
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

of een

OFFERTE MET DE DESIGN TOOL

U kunt via onderstaande module een shirt, polo, overhemd, hoody, cap o.i.d., uitzoeken en met uw logo of tekst personaliseren. Op die wijze kunt u ons laten zien wat uw wensen zijn. En een offerte aanvragen. Wij hebben dan alles wat wij nodig hebben om u een goede offerte te kunnen geven.

Maar u kunt ook gewoon hierboven met het mail formulier een offerte aanvragen of een vraag stellen. Dat is wellicht iets eenvoudiger om uw wensen duidelijk te maken.

SORRY. DE TOOL WERKT NOG NIET
Wordt momenteel gebouwd. Voor nu nog even het CONTACT formulier of de "AFSPRAAK" module gebruiken

Virulyweg 29 G

7602RG Almelo

Ma. t/m Do. 9:00 - 17:00

Vr. 9:00 - 12:00

Pauze van 12.30 tot 13.00

infoat tekendeborduurshop.nl

Whatsapp (alleen tekst)

(31)(0)613 048 399

Chat: paarse knop links onder

Tel. (31)(0)546 657 760