Ademhalingsfilters

PARDAM NANO4FIBERS

Het Tsjechische bedrijf PARDAM NANO4FIBERS s.r.o. is ’s werelds toonaangevende fabrikant van anorganische nanovezels en nanotechnologieproducten. Het bedrijf is lid van de Vereniging van de Nanotechnologie-industrie van de Tsjechische Republiek en maakt deel uit van het project „Tsjechië is nano”.

Pardam produceert BreaSafe ademhalingstoestellen, die de Europese COVID-19 certificering hebben behaald, die volgens Europese normen voldoende bescherming tegen het SARS-COV-2 virus garandeert. Ademhalingstoestellen zijn ontworpen voor comfortabel gebruik tijdens veeleisende fysieke activiteiten en voor dagelijks gebruik. Ze zijn geschikt voor werkzaamheden in stoffige omgevingen, met organische oplosmiddelen, maar ook voor bescherming tegen allergenen, virussen en bacteriën. Micro-organismen, waaronder virussen en bacteriën, die gevangen zitten in het nanovezelfilter, sterven in korte tijd af dankzij de gebruikte zilveren nanodeeltjes. Daarom kunnen gebruikers het ademhalingsapparaat herhaaldelijk gebruiken en zelfs een mogelijke epidemie van een ernstige luchtwegaandoening gedurende meerdere weken in goede gezondheid overleven.

Contact / Offerte

BELANGRIJK!

Om u snel en goed van dienst te zijn is het belangrijk dat u ons van zoveel mogelijk relevante informatie voorziet over uw kleding, textiel, de badges, het bedrukken, het borduren of andere zaken waar u contact over wilt opnemen.
Dan kunnen wij u vaak met 1 mail al helpen en uw vragen beantwoorden of een goede offerte uitbrengen en hebben wij geen vragen meer voor u. Dat bespoedigt het traject.
 • Is uw logo nog een concept logo en gaat het nog wijzigen?
 • Wilt u andere kleuren dan in uw plaatje?
 • Moet een tekst later nog anders worden?
 • enz…..

Achteraf iets wijzigen is vaak wel mogelijk, maar kan soms extra kosten met zich meebrengen.

Teleurstellingen worden voorkomen door goede communicatie. Informeer ons daarom zo goed mogelijk.

Denk b.v. aan;

 • Logo, plaatje of tekst
 • Weet u de aantallen / maten?
 • Bedrukken voorzijde, achterzijde, mouw, borst o.i.d?
 • Moeten wij rekening houden met waterdichtheid, brandveiligheid, ESD, kookwas of bleken?
 • Andere specifieke wensen?

Hieronder vindt u het contact formulier specifiek voor borduren. (algemeen contact hier) U zit uiteraard nergens aan vast. Informatie of een offerte is natuurlijk gratis en vrijblijvend.

 

  meerdere opties mogelijk
  meerder opties mogelijk
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpeg, tiff, psd, eps, svg, cdr, cmx, ai, pdf, svg, gif, bmp, png, jpg, dxf.
 • (evt. kunt u de font ook hierboven uploaden)
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

of een

OFFERTE MET DE DESIGN TOOL

U kunt via onderstaande module een shirt, polo, overhemd, hoody, cap o.i.d., uitzoeken en met uw logo of tekst personaliseren. Op die wijze kunt u ons laten zien wat uw wensen zijn. En een offerte aanvragen. Wij hebben dan alles wat wij nodig hebben om u een goede offerte te kunnen geven.

Maar u kunt ook gewoon hierboven met het mail formulier een offerte aanvragen of een vraag stellen. Dat is wellicht iets eenvoudiger om uw wensen duidelijk te maken.

SORRY. DE TOOL WERKT NOG NIET
Wordt momenteel gebouwd. Voor nu nog even het CONTACT formulier of de "AFSPRAAK" module gebruiken

Virulyweg 29 G

7602RG Almelo

Ma. t/m Do. 9:00 - 17:00

Vr. 9:00 - 12:00

Pauze van 12.30 tot 13.00

infoat tekendeborduurshop.nl

Whatsapp (alleen tekst)

(31)(0)613 048 399

Chat: paarse knop links onder

Tel. (31)(0)546 657 760